Cadiz

I förrgår kväll kom vi fram till Cadiz och har således fötterna tryggt placerade på spansk mark. Känns bra! Firade med en riktig tapaslunch igår i denna underbara stad. Helt fantastiska hus och gränder i bra skick. Vi låter bilderna tala för sig själva.

Imorgon seglar vi vidare mot Barbate varifrån vi fortsätter ganska omgående till Gibraltar för att hinna före en elak ostlig vind som ska hålla i sig många dagar. Enligt plan alltså. Vi får se om verkligheten hänger med.

Ett av alla fina torg i Cadiz

 

Snyggingar på väg till stan

 

Favorit i repris. Tror vi fick med detta träd på bild även 2009!

 

Hundstimulans

 

Kapten & da crew

 

 

2 Comments

  1. Hej på er!
    Det ser fantastiskt ut!! Vi kan väl inte heller klaga tycker jag. Åter en varm härlig sommardag. Storfiskaren är till havs och jag ska strax bege mig till stranden med ett par väninnor. Ikväll blir det kräftor hos Ulf och Ingrid. Ha en fortsatt skön seglats.

    Kramar

    Inger

Leave a Comment