Solo

Idag lämnade de sista gastarna och vännerna Wonderworld i A Coruña så nu är det tomt värre i båten. Jag försöker anpassa mig till den nya, ensamma tillvaron i maklig takt. Den stora Att göra-listan har inte åkt fram ännu utan jag har mjukstartat med lite lätt städning. Cykeln har också åkt fram för att bidra med både nytta och nöje under de kommande dagarna. Frågan är om inte TVn får åka fram också för en välbehövlig uppdatering på världen utanför Wonderworld.

Karin kommer inte hit förrän om nästan en vecka så det kommer inte bli några seglingsbravader att rapportera om på ett tag. Jag ska dock försöka underhålla er med lite bilder från denna trevliga stad med omgivning. Men som med allting annat får det bli imorgon…………..

Nedan en bild ifrån när Janne och jag testar Spaniens variant på medeltidsvecka. Den turnerar runt i hela landet. Här finns ju ganska många historiska “Visby”.

Kapten

1 Comment

  1. Go Kapten Go. Är på riktigt nyfiken på vad som kommer hamna på dina dagliga bilder. Var filmen från igår en indikation – den som visar en fungerande watermaker 🙂 Bra fixat. Superkul att du fick igång den.

Leave a Comment