Livet i A Coruña

Jag har fått frågan av flera “followers” om vi ska fortsätta hålla liv i bloggen och det är klart vi ska! Så här kommer fler nyheter:

I dag är min fjärde dag i A Coruña men bara den första det regnar. Det är ganska ovanligt med så fint väder så länge här så vi kan skatta oss lyckliga. Dagens regn har dessutom varit välkommet, man vill ju inte bli för solbränd heller!
Det ser dock ut att bli början på en period med sämre väder och mycket mer vind vilket gör att vi eventuellt ändrar våra seglingsplaner för i morgon. Antingen stannar vi här tills det värsta vädret blåst över eller så drar vi till Camariñas direkt, lite längre än vi tänkt oss men ett bättre ställe att vänta ut lågtrycket på.

För er som inte varit i här i A Coruña, kan jag meddela att det finns en hel del häftiga & fina skulpturer !

Även deras skaldjur är i en klass för sig.

I går kväll förkovrade vi oss på en av stans många fiskerestauranger. En flaska Albariño till är då ett måste! De vackra pilgrimsliknande musslorna heter zamboriñas och är en delikatess- måste prövas! Efter maten var vi tvungna och testa en av stans barer för en sista drink, det blev en skär GT för mig!

Salman mår som en prins i dag efter en lång promenad i regnet.

Vi hörs igen när vi har wifi igen!

PS vissa bilder kunde ej publiceras/hamnade på fel ledd pga fel format.

3 Comments

  1. Happy Sailing

  2. Niklas undrar om inte Salman har sagt att han längtar hem till oss
    Ha en fin segling❤️

  3. Ser fint ut! Undrar hur varmt ni har? Hoppas ni slipper Lucifer! Victor med familj är i Kroatien och har det minst sagt svettigt☀️Fortsatt fin tur!⛵️

    Kram
    Inger

Leave a Comment